Vochtbestrijding prijs

Vochtbestrijding prijs

Professionele vochtbestrijding voor een schappelijke prijs, dat is wat Vochtexpert Nederland u te bieden heeft. Teveel vocht in huis leidt tot problemen met de muren en zorgt voor een ongezond binnenklimaat waar mensen met ademhalingsproblemen op dagelijkse basis last van kunnen krijgen. In sommige gevallen kunnen vochtproblemen zelfs de structuur van uw huis aantasten. Zet op tijd een professional in en voorkom ergere schade en hoge kosten.

 

Vochtbestrijding die de prijs waard is

Vocht in huis kan op verschillende manieren bestreden worden. Het is vooral afhankelijk van de manier waarop water uw huis binnendringt. Dit kan via de grond, wat vooral een probleem is bij huizen met een kelder. Ook via de muren en de kozijnen vindt vocht zijn weg naar binnen. Een derde oorzaak is een gebrek aan ventilatie waardoor condensatie niet kan ontsnappen. De volgende vochtbestrijding technieken zijn de prijs waard omdat ze door een vakman in relatief korte tijd worden toegepast en een permanente oplossing bieden.

 

Optrekkend vocht bestrijden met injecties

Optrekkend vocht herkent u aan de vochtplekken aan de onderzijde van de muur. Een muur bestaat meestal uit een binnen- en een buitenmuur met daartussen een loze ruimte of spouw. Ter bestrijding van optrekkend vocht wordt deze muur geïnjecteerd met een vocht opnemende gel die zich bij het uitharden hecht aan de stenen. Zo blijft de muur voortaan altijd droog. De prijs voor deze manier van vochtbestrijding begint bij ongeveer €100 en wordt per strekkende meter berekend.

 Meer dan 2000 woningen geïnjecteerd.

 Altijd conform afspraak.

 Langdurige garanties.

Hydrofoberen van doorslaande muren

Doorslaande muren zijn vaak na geïsoleerd. Dat betekent dat de spouw tussen de binnen- en buitenmuur is opgevuld met isolerend materiaal zoals glaswol. Bij een vochtprobleem in de buitenmuur sijpelt water door de stenen en voegen waardoor dit materiaal ook nat wordt en dat leidt aan de andere kant weer tot vochtproblemen aan de binnenmuur. Hydrofoberen houdt in dat de buitenmuur wordt behandeld met een kleurloze coating die water afstoot zonder dampdoorlaatbaarheid te verliezen. Oftewel, het vocht dat al in de muren zit kan nog steeds naar buiten toe verdampen. Prijzen variëren tussen de €10 en €15 per m².

 

Ventileren tegen condensatie

Condensatie van waterdamp in huis wordt een probleem wanneer er niet voldoende ventilatie aanwezig is. De damp kan niet ontsnappen en condenseert op vaste oppervlakken zoals de vloer, de muur en het plafond. Dit is op te lossen met het creëren van natuurlijke of mechanische ventilatie. Natuurlijke ventilatie is een stuk goedkoper maar is niet altijd afdoende bij grote vochtproblemen. Voor mechanische ventilatie variëren de prijzen tussen de €1500 en €6000.

 

Vraag een gerichte offerte aan bij Vochtexpert Nederland

Om u een accurate prijs te kunnen bieden hebben we eerst wat informatie van u nodig over de omvang van het probleem. Vertel het ons door telefonisch of per e-mail contact op te nemen. We gaan direct voor u aan de slag en stellen een duidelijke offerte op zodat u precies weet waar u aan toe bent.