Injecteren opstijgend vocht

Injecteren opstijgend vocht

Het injecteren van muren biedt bescherming tegen opstijgend vocht. Er doen verschillende verhalen de ronde over de effectiviteit van muurinjectie. Sommige kritiek is terecht, andere is minder relevant. Vochtexpert Nederland scheidt voor u het kaf van het koren.

 

Injecteren tegen opstijgend vocht voor de laagste prijs

De prijs voor het injecteren van de muren tegen opstijgend vocht is lager dan bij andere methoden zoals het onderkappen van de muur. Dat komt omdat er alleen een paar gaten in de buitengevel moeten worden geboord en er verder geen grote aanpassingen aan de woning gedaan hoeven worden.

 

Werkt injecteren?

U wilt weten of het injecteren van de muur de investering waard is. Wat vaak een probleem is bij muurinjectie is dat de oorzaak niet aangepakt wordt en er alleen aan symptoombestrijding gedaan wordt. Dat komt omdat de waterafstotende gel die in de muur wordt gespoten voorkomt dat vocht in de woning niet meer naar buiten kan.

Vochtexpert Nederland heeft hier een oplossing voor. Door de buitengevel te behandelen met een dampdoorlatende coating, in combinatie met muurinjecties kan waterdamp wel van binnen naar buiten maar niet andersom. Een woning die ‘ademt’ is veel beter bestand tegen vochtproblemen.

 Meer dan 2000 woningen geïnjecteerd.

 Altijd conform afspraak.

 Langdurige garanties.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de werking van muurinjecties en precies weten welke prijs u betaalt voor het injecteren van de muur tegen opstijgend vocht? Laat het telefonisch of per e-mail weten. Beschrijf de huidige situaties en voeg eventueel foto’s toe, dan gaan onze experts direct aan de slag met het maken van een gerichte offerte. U bepaalt zelf of u gebruik wilt maken van onze diensten.

Wellicht ook interessant: