Injecteren kelder

Injecteren kelder

Het injecteren van de kelder is de manier om opstijgend vocht tegen te gaan. Dit ontstaat wanneer de muren van uw woning na verloop van tijd poreus beginnen te worden. Een poreuze muur werkt als een spons die water uit de grond opzuigt. Het gevolg is een ongezonde luchtkwaliteit in huis en een groter risico op schimmels en bacteriën.

 

Wanneer is het injecteren van de kelder noodzakelijk?

Met name woningen met een kelder zijn gevoelig voor optrekkend vocht. U herkent dit aan de witte uitslag op uw muren. Dat is salpeter dat achterblijft in de poreuze steen. Ook kunnen de muren vochtig aanvoelen, kan het behang of pleisterwerk loskomen van de muur en er vormen zich donkere schimmelplekken.

 

Injecteren van de keldermuren

De oplossing is het injecteren van de muren van de kelder met hydrofiele gel. De meeste muren bestaan uit een binnen- en een buitenmuur met daartussen een spouw. Dit is een lege ruimte die de isolatie van uw woning bevordert. Bij injecteren wordt de gel in de ruimte tussen de binnen- en de buitenmuur gespoten. Nadat deze is uitgehard vormt dit een barrière tegen opstijgend vocht.

 Meer dan 2000 woningen geïnjecteerd.

 Altijd conform afspraak.

 Langdurige garanties.

De prijs van injecteren

Het injecteren van de muren kost natuurlijk geld. De exacte prijs van injecteren tegen opstijgend vocht hangt af van het vochtgehalte in de muur en de locatie in huis. Voor het injecteren van de kelder betaalt u wat meer omdat de keldermuren minder toegankelijk zijn dan bijvoorbeeld de buitenmuur van uw huis. En als het vocht de muren dusdanig heeft aangetast moeten deze eerst gerepareerd worden.

 

Vraag een offerte aan

Vraag daarom een offerte aan voor injecteren van de kelder bij Vochtexpert Nederland en ontvang direct een accurate prijs. Bovendien ontvangt u 30 jaar garantie op het injecteren van uw kelder, binnen- en buitenmuren. Wacht niet langer, opstijgend vocht is schadelijk voor uw woning en uw eigen gezondheid. Stuur een e-mail met de omschrijving van uw probleem, voeg indien mogelijk foto’s toe van de situatie, of bel ons voor direct persoonlijk contact en advies.