Reviews

REVIEWS

Nauwkeurig, conform afspraken

Afspraak correct. Veel adviezen bij intake en uitvoering. Bij uitvoering binnen wordt vloerbedekking beschermd en alles wordt schoon opgeleverd

Jan
Jan
Heerden

Netjes afgewerkt, schoon en correct

Nette prijs en alles wordt netjes en schoon afgeleverd. Boven verwachting! Los dat het probleem goed werd herkent en ze echt meedachten in oplossingen werd alles netjes afgewerkt en schoon opgeleverd.

Dennis
Dennis
Oss

Werken accuraat en zorgvuldig.

Fijn professioneel bedrijf met leuk personeel. Ze hebben alles naar wens geïnjecteerd, naderhand hebben ze alles netjes opgeruimd en het schoon achter gelaten. Wij zijn zeer tevreden!

Kim
Kim
Reek

Heel vriendelijk en netjes gewerkt!

Goed en netjes geadviseerd! Eigenaar van bedrijf is erg meedenkend. Zijn in de ochtend gekomen met zijn drieën en hebben alle muren geïnjecteerd! Heel fijn dat we de bouwsteiger mochten lenen om al het vocht uit de muren te krijgen!

D
D
Utrecht

Tot nu toe zeer tevreden

Op 8-11-2017 zijn de werkzaamheden uitgevoerd naar wens Alleen is het nu vrij vroeg om een beoordeling te geven over het het te behalen resultaat

Peter
Peter
Steenbergen

Ik ben zeer tevreden!

Wij hebben goed advies gekregen over ons probleem , ik ben erg tevreden met de uitvoering hiervan. ons vochtprobleem is helemaal verholpen. Erg aardige mensen ook.

Tessa
Tessa
Almere